Het laatste nieuws


Muzikaal leider
Muzikaal leider

We zoeken per november 2023 een muzikaal leider. Heb je affiniteit en ervaring met a capella zangers, en wil je ons helpen geSchuddenis te maken? Lees dan verder!

Desalniettemin
Desalniettemin

Vanavond is de generale repetitie van de voorstelling 'Desalniettemin' in Theater Het Hof, maar er is meer spannends aan vandaag. We hebben namelijk ook de bevestiging gekregen dat we op 14 én 21 oktober 2023 deze voorstelling wederom mogen opvoeren!

Nieuwe sopraan
Nieuwe sopraan

Met het aangekondigde vertrek van één van onze zangeressen, hebben wij plek voor een nieuwe (hoge) sopraan! Heb je ervaring in a-capella zang, woon je niet al te ver uit de buurt van Arnhem en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, lees dan hier verder!

Desalniettemin
Desalniettemin

Het komt steeds dichterbij: in juni staan we weer op de planken met onze nieuwe theatervoorstelling 'Desalniettemin'. In dit liedjesprogramma verkennen we alles wat in het leven voor opschudding zorgt. Samen met onze nieuwe muzikaal leider Marc Buijs en regisseur Karin Schardt zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Op 3 en 17 juni staan we in Theater Het Hof in Arnhem. 

Marc Buijs
Marc Buijs

Na het vertrek van Elke Jansen waren we bang in een grote leegte terecht te komen... Maar gelukkig was daar Marc Buijs! Deze muzikale duizendpoot heeft met volle energie de stemvork overgenomen van Elke.

Schudden in Sonsbeek
Schudden in Sonsbeek

Eind augustus is het weer zover: de meerdaagse SonsbeekTheaterAvenue in Arnhem. Tussen al het moois vind je ook Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik! Kom op zaterdag 27 en zondag 28 augustus naar onze tent en geniet van gouwe ouwen én nieuw repertoire voor onze theatervoorstelling van het voorjaar '23.

Theepaviljoen Horsterpark
Theepaviljoen Horsterpark

... het is altijd optreedweer! Nou lijkt het morgenmiddag precies net niet lekker buitenweer te worden, met onweer en regen op de planning. Gelukkig hebben we een alternatief: bij slecht weer wijken we met onze voorstellingen uit naar binnen in het Theepaviljoen zelf!

Op het puin, en dan nu © Rolf Hensel
Op het puin, en dan nu © Rolf Hensel

In 2021 vond de muziektheatervoorstelling 'Op het puin, en dan nu' plaats in de vorm van een livestream. Vanwege het succes, is besloten de voorstelling ook live op te voeren in mei 2022. Schudden voor Gebruik werkte mee aan het theaterspektakel van Theater De Plaats, in de Eusebiuskerk en het Focustheater in Arnhem.