Het laatste nieuws


Marc Buijs
Marc Buijs

Na het vertrek van Elke Jansen waren we bang in een grote leegte terecht te komen... Maar gelukkig was daar Marc Buijs! Deze muzikale duizendpoot heeft met volle energie de stemvork overgenomen van Elke.

Schudden in Sonsbeek
Schudden in Sonsbeek

Eind augustus is het weer zover: de meerdaagse SonsbeekTheaterAvenue in Arnhem. Tussen al het moois vind je ook Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik! Kom op zaterdag 27 en zondag 28 augustus naar onze tent en geniet van gouwe ouwen én nieuw repertoire voor onze theatervoorstelling van het voorjaar '23.

Muzikaal leider
Muzikaal leider

Na 12 heerlijke jaren heeft onze muzikaal leider Elke Jansen aangegeven dat het tijd is om afscheid te nemen. Hierdoor zijn wij op zoek naar een nieuwe muzikaal leider per september 2022 die samen met ons werkt aan mooie muziek én natuurlijk een fijne sfeer met zich meebrengt!

Theepaviljoen Horsterpark
Theepaviljoen Horsterpark

... het is altijd optreedweer! Nou lijkt het morgenmiddag precies net niet lekker buitenweer te worden, met onweer en regen op de planning. Gelukkig hebben we een alternatief: bij slecht weer wijken we met onze voorstellingen uit naar binnen in het Theepaviljoen zelf!

Op het puin, en dan nu © Rolf Hensel
Op het puin, en dan nu © Rolf Hensel

In 2021 vond de muziektheatervoorstelling 'Op het puin, en dan nu' plaats in de vorm van een livestream. Vanwege het succes, is besloten de voorstelling ook live op te voeren in mei 2022. Schudden voor Gebruik werkte mee aan het theaterspektakel van Theater De Plaats, in de Eusebiuskerk en het Focustheater in Arnhem.

Pinksteroptredens in Horsterpark
Pinksteroptredens in Horsterpark

We zetten een succesvolle formule en samenwerking voort: een mooi optreden van een half uur, op een geweldige locatie (in een park, aan het water, op een terras) en uiteraard met zeer fijn publiek! Op 1e Pinksterdag (zondag 5 juni) zullen we - letterlijk - op de planken staan met een aantal liedjes uit ons aankomende programma (in het voorjaar van 2023 in de theaters) en natuurlijk met enkele klassiekers.

Toekomstplannen
Toekomstplannen

Zangtheatergroep Schudden voor Gebruik zit niet stil! Nadat we de zomer hebben afgesloten met een serie optredens in de buitenlucht van Velp en Duiven, bereiden we ons nu voor op enkele besloten optredens én meer...

Weer eens wat Anders!
Weer eens wat Anders!

Wederom een pareltje, gearrangeerd door Elke Jansen en thuis ingezongen: Anders Anders van Herman van Veen. Wil je dit bijzondere nummer - en vele andere - live horen? Kom dan op zaterdag 25 (Velp) of zondag 26 (Duiven) september naar één of twee van onze voorstellingen! Zie Optredens voor meer informatie.