Première “Gruwelijke Rijmen” geslaagd

Première “Gruwelijke Rijmen” geslaagd!

De kop is eraf! En wat zijn we trots! Maandag 21 mei waren alle drie de voorstellingen uitverkocht! Een groot succes dus en na afloop blije en tevreden gezichten. We hebben veel positieve reacties ontvangen.  Jong en oud sprak met lovende woorden en daar zijn we heel blij mee.

Nu we rustig nagenieten van de première zijn we ons ondertussen ook weer aan het voorbereiden op de volgende voorstelling, die van zaterdag 26 mei.

Op zaterdag 26 mei speelt Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik première van de familievoorstelling “Gruwelijke Rijmen” in de Oranjerie van Huis Verwolde van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. 

 

Datum: zaterdag 26 mei
Tijd: 13.00, 14.00 en 15.00 uur
Duur: 40 minuten
Kosten: € 11,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen € 3,00 op vertoon van jaarkaart.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Programma
In Gruwelijke Rijmen maakt schrijver Roald Dahl korte metten met zes sprookjes­klassiekers op zijn eigen, onnavolgbare wijze. Assepoester is een verwende blaag, Sneeuwwitje’s dwergen zijn gokverslaafd, Roodkapje heeft moordzuchtige trekjes en met Goudhaartje loopt het ook al niet goed af.
De twaalf zangers en zangeressen van Schudden voor Gebruik nemen je mee in een wervelend, kleurrijk en klankrijk avontuur. Een vrolijke familievoorstelling van 40 minuten voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs Gelders Kastelen toert.

Compositie en muzikale leiding: Elke Jansen, regie: Hester Macrander.

Ander nieuws

Op het puin, en dan nu
Muzikaal leider gezocht
Schudden bij de buren zondag 10 dec