Schudden voor Gebruik

Over ons

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik maakt van ieder optreden een feestje. De zes mannen en zes vrouwen verleiden elkaar tot kille diepten, woeste hoogten, en alles wat daar tussen zit. Dit alles met humor, (zelf)spot en – waar nodig – bittere ernst.

Schudden voor Gebruik zingt Nederlandstalige a-capellanummers met arrangementen van onder meer Jetse Bremer, Mattijs van de Woerd en Elke Jansen. Onder de bezielende leiding van Mirjam van Wijk blijft de groep steeds verder groeien in klank en muzikaliteit, zonder concessies te doen aan de verrassende en tegelijk subtiele theatrale invulling.

Boek ons!
Heeft u binnenkort een congres, jubileum, (personeels)feest of andere gelegenheid en zoekt u een bijzonder intermezzo of een spraakmakende afsluiting? Heeft u wel eens gedacht aan een muzikale en theatrale omlijsting? Met een optreden van Schudden voor Gebruik wordt iedere bijeenkomst onvergetelijk. Wij verzorgen optredens op maat, met de gehele groep of in een kleinere bezetting. Omdat we met maximaal twaalf personen zijn en onversterkt a capella zingen, kunnen we zelfs in een huiskamer optreden.

Interesse? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!