20 mei: Lentemix met Schudden en Kix

20 mei: Lentemix met Schudden en Kix

Voor de tweede maal slaan theaterzanggroep Schudden voor Gebruik en vocal group KIX de handen ineen. Op zaterdag 20 mei 2017 staan de groepen samen op het podium van het Arnhemse Huis van Puck, om 15.30u en 20.00u. Van hilarisch en (bijna) doodserieus Nederlandstalig tot harmonieuze en groovy popsongs. Kortom: de ideale Lentemix!
Reserveren: klik hier             .

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik 

Nog nasidderend van de uitverkochte theatertoer met het programma Schudden in Zonde, is Schudden voor Gebruik alweer druk met het instuderen van nieuw, vers en knapperig repertoire. Ook maakt de groep gebruik van de gelegenheid om wat gouwe ouwe liedjes van de plank te halen. De zes mannen en zes vrouwen verleiden elkaar tot kille diepten, woeste hoogten, en alles wat daar tussen zit.

Vocal group KIX 

Met heel veel plezier het publiek vermaken, daar draait het om bij KIX. Onderweg naar het Balk TOPfestival op 4 November in De Doelen Rotterdam, maakt KIX een tussenlanding bij Schudden voor Gebruik. In 2015 is KIX gepromoveerd naar de topklasse kleine vocal groups en dat smaakt natuurlijk naar meer. Kom kijken, luisteren en laat KIX horen wat je ervan vindt!

Ander nieuws

Schudden op het Schoolplein
Volop vernieuwing!!
Grof Geschud uitgesteld