Najaar vol optredens

Najaar vol optredens

Als onderdeel van de Open Monumentendagen organiseert Deventer al een paar jaar de Nacht van Goud: een serie gratis korte optredens op diverse monumentale plekken in de stad. Na onze succesvolle bijdrage in 2018 zijn we ook dit jaar weer gevraagd om op te treden. We waren overweldigd door de animo: er stonden zelfs mensen op de stoep die niet meer naar binnen konden!

Dit geeft ons veel energie om verder te gaan met onze gave plannen. Allereerst bereiden we ons voor op het locatietheateravontuur Flatline, georganiseerd door Theater de Plaats. Op 23, 24, 25, 26, 30, 31 oktober en 1 en 2 november nemen we het centraal station van Arnhem over! Wij nemen samen met twee actrices een deel van de voorstelling voor onze rekening, in de perrontunnel van het station.

Tussendoor blijven we repeteren voor ons nieuwe avondvullende programma "Grof geschud", waar we in maart en april 2020 mee op de planken gaan in diverse theaters in Arnhem. Op 24 november geven we hiervan alvast een voorproefje in Huize Vredenburg in Westervoort. 

Ander nieuws

Op het puin, en dan nu
Flatline op Arnhemse Uitnacht
Opname Stop de Tijd