Het laatste nieuws


Toen er nog aanraking bestond...
Toen er nog aanraking bestond...

Nog niet zo lang geleden was alles anders. Schudden voor Gebruik kijkt terug op een veelbewogen jaar. En mijmert...

We wensen iedereen warme feestdagen en een gezond, gloedvol nieuwjaar, vol nieuwe kansen!

Schudden op het Schoolplein
Schudden op het Schoolplein

In coronatijd is het qua cultuur bijna komkommertijd. Gelukkig heeft Schudden voor Gebruik daar wat op bedacht! Het schoolplein dat dienst deed als repetitieruimte toen binnen repeteren nog niet kon bleek best goede akoestiek te hebben. Zo goed, dat we daar nu een paar optredens gaan geven!

Grof Geschud uitgesteld
Grof Geschud uitgesteld

Niet alleen wij, maar de hele wereld wordt momenteel grof geschud… We zijn dan ook genoodzaakt onze therapeutische sessies tot nader order uit te stellen en de voorstellingen in april en mei te annuleren.

Flatline op Arnhemse Uitnacht
Flatline op Arnhemse Uitnacht

Na de succesvolle serie voorstellingen van Flatline op Arnhem CS in oktober en november 2019, wordt het verhaal over de twee backpackers Kit en Dora nog eens lichtjes overgedaan tijdens de Arnhemse Uitnacht op vrijdag 24 januari 2020. Schudden voor Gebruik zorgt voor de muzikale omlijsting.

Flatline op Arnhem CS
Flatline op Arnhem CS

De komende twee weken wordt het centraal station van Arnhem overgenomen door een wel heel bijzonder project: Theater de Plaats presenteert dan de voorstelling FLATLINE! In 5 bedrijven word je meegenomen in een bijzonder verhaal over mensen die zich tijdelijk losweken van de wereld. En van de tijd.

Najaar vol optredens
Najaar vol optredens

Na een zeer succesvolle Nacht van Goud in Deventer bereiden we ons voor op een serie bijzondere optredens in de perrontunnel van Arnhem CS met Theater de Plaats, en ons eigen avondvullende programma in het voorjaar, waarvan we een voorproefje zullen geven op 24 november in Westervoort.

Besloten optreden op een verjaardagsfeest
Besloten optreden op een verjaardagsfeest

Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik doet niet alleen aan eigen avondvullende programma's en grotere projecten, maar is ook te boeken als aanvulling op een evenement! Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, jubileum, pensionering, symposium of zelfs een buurtbarbecue.

Volkorenavond 2019
Volkorenavond 2019

Tijdens de Volkorenavond op 6 april hebben we een kort voorproefje gegeven van ons nieuwe programma. Het eerste nummer, Onbewoonbaar verklaard, kun je nu beluisteren via deze link. Veel luisterplezier!